
Genel Sekreterlere Olağan Genel Kurullar Öncesi Kapsamlı Bilgilendirme
Genel Sekreterler, Olağan Genel Kurullarda Yapılması Gereken İş ve İşlemler Hakkında Bilgilendirildi
Birliğimiz tarafından Oda Genel Sekreterlerimize yönelik “Olağan Genel Kurullarda Yapılması Gereken İş ve İşlemler” ile yeni uygulamamız “Link ile Ödeme Yap” hakkında bir bilgilendirme toplantısı düzenlendi.
Toplantıda konuşan Birlik Başkanımız Fahrettin Bilgit, teşkilatımızın önemli bir sürece girdiğini vurgulayarak Genel Sekreterlerimizin görev ve sorumluluklarına dikkat çekti ve başarılar diledi.
Bilgilendirme toplantısına katılan Ticaret İl Müdürümüz İsmail Aslanlar, Basın İlan Kurumu Bölge Müdürü Gökhan Eren ve Yıldırım İlçe Seçim Kurulu Temsilcisi Zeynep Karaaslan, olağan genel kurullarda dikkat edilmesi gereken hususları aktararak odalarımızdan beklentilerini paylaştı.
Toplantının devamında Birlik Genel Sekreterimiz Rafiz Vatansever, kapsamlı bir sunum yaparak Oda Genel Sekreterlerimizin sorularını yanıtladı.




